24 October 2013

Thanks to Fatin Diana


Assalamualaikum

안녕하세요(Annyeonghaseyo).Tak nak cakap banyak,terima kasih yang tak terhingga dengan bantuan dan tunjuk ajar dari rakan blog Yas iaitu Fatin Diana yang mirip macam Fatin Liayana.Tanpa bantuan beliau,maybe Yas akan kecundang dalam dunia berblogging,maklum lah Yas dah tua dalam bidang blogging nih.Well dengan bantuan Fatin Diana,Yas akan promote beliau dalam blog Yas selama seminggu! Thanks coz helping me selama beberapa jam walaupun dalam jarak yang jauh melalui Fb...

Please Like fans Page beliau:-


Dan Blog Beliau:- http://www.fatindiana.com/


2 comments:

Dianaa said...

ihik! malu kite tau siap kaitkan dengan blogger pemes Fatin Liyana tu. kite biasa2 je
boleh tolong takat yang mampu je :)

Yastin92 said...

ok...tak da hal laaaa...tak perlu lah malu...by the way thanks tau! ermm,free2 kita sama2 laa promote blog masing2..sama2 bantu