02 December 2013

Busy day,Before & After Accident

Assalamualaikum

안녕하세요(Annyeonghaseyo),to all my blog readers.Maaf Yas tak update blog beberapa minggu ni sebab baru-baru ni Yas mengalami kemalangan ketika dalam perjalanan ke kelas Taekwon-do,melibat kan motosikal Yas bersama  kereta,tolak tepi semua tu sebab yang pasti Yas masih sihat dan semakin sembuh.Alhamdulillah dengan izin Allah Yas masih diberi peluang untuk hidaup.Anda yang nak kemana-mana pastikan drive kenderaan berhati-hati.Yas mengalami keretakan tulang pada bahagian siku yang dipanggil dalam nama saintifik bagi Dokter,Physiotherapis dan pakar dalam bidang ni iaitu Distal Humeral fractures.

Keretakkan Siku pada bahagian kanan,Pandangan depan & belakang.(Anterior & Posterior)

Back to normal life menjadi seorang Instructor Martial Art,Yas still sibuk dengan mengajar pelatih Yas,dalam masa yang sama memperbaik pulih kawasan Myy Studio,halaman rumah Yas supaya lebih kemas dan luas supaya selesa.Masih dengan ciri-ciri Korean Style Design.




Warna kesukaan Yas,hijau cerah..Dalam masa sama,masih mempunyai ciri-ciri Korean Style



2 comments:

Di La Tkdo said...

ni umah ka hotel?? cntik!!!!!!

Yastin92 said...

Ni rumah...Tengah dalam proses nak buat macam ni style korea..