19 September 2013

Style Yas suka dari Actor

Assalamualaikum

Annyeong Haseyo...Sekarang adalah masanya Yas membongkar rahsia Yas siki-sikit supaya anda pembaca blogger tau la serba sedikit tentang Yas.Maklumlah,semua orang suka pelakon-pelakon yang tipTop tapi untuk Yas,suka pelakon yang biasa saja tapi tepati dengan ciri yang yas suka seperti Farid Kamil,Peter Davis & Michael Chin..

Antara ketiga-tiga mereka ada style tersendiri dan rambut saja hampir-hampir sama ala Korea gituh..Untuk pengetahaun korang,Farid kamil bukan saja pelakon,pengarah tapi dia jugak mempelajari Seni Bela Diri dan Stunt Man malah beliau jugak mempunyai Sijil Stunt Man dari University di Australia,hebat kan?

Peter Davis,beliau jugak seorang pelakon dan Model sambilan dan sepenuh masa sebagai Fighter MMA Malaysia.Beliau kacukan Malaysia & Australia.

Michael Chin pulak,beliau adalah pelakon,dan model.Beliau jugak pelakon dalam iklan KFC Malaysia dan juga Syarikat F&N.Yang menarik bagi Yas,mereka bertiga sangat style dengan cara berpakain ala simple gituh terutama Farid kamil dan Peter Davis..

Serba sedikit tentang Yas,Yas adalah lah anak tunggal dari keluarga Y..Kacukan Melayu,Thai dan sedikit China.Pernah mendapat gelaran Blogger Martial Art Terbaik dalam Majalah Remaja tahun November 2012.

Farid kamil

Michael Chin

Peter Davis

Yas

So,ketiga-tiga nilah idola Yas dalam Seni Lakonan,berlakon pun ada banyak bidang.Bagi Yas bidang yang Yas nak ialah StuntMan Actor In Martial Art.Jika ada rezeki Insya Allah akan Yas capai..So,kalau korang perasan laa kan,keempat-empat gambar di atas rambut hapir-hampir sama...kira semua sikat ke arah tepi laaaa tapi ala-ala Korea...Sekian di sini saja Yas menaip semoga anda tak pernah jemu membaca blog Yas tentang Seni Beladiri,Kesihatan,dan kisah hidup Yas.

I Lead You Read.

No comments: