14 November 2012

Cakap Kosong

Assalamualaikum

      Kepada semua pembaca blog Yastin92 yang setia.Hampa semua sohat ka?Masih mengikuti Healthy Life Style? hahaha,mesti ada dan tak kan? Tak pa,apa-apa pun hampa just cuba setakat mana yang mampu ok.
Syukur Alhamdulillah Yas masih sihat dan di kurniakan kesihatan yang baik dan masih lagi ada tenaga untuk bekerja dan melakukan aktiviti harian.Dalam diam tak diam,masa pun dah pun berlalu dan YY Martial Art Center iaitu tempat Yas mengajar Taekwon-do di Langkawi,tanah tumpahnya darahKu.Dengan rezeki Allah berikan,dapat jugak Yas bukan Klas Taekwon-do sendiri di halaman rumah sendiri.

Oh yaa,Cakap kosong adalah salah satu peribahasa bagi Yas yang bermaksud cakap bagai kan tanpa perbuatan dan hanya mampu bercakap sahaja.(Wah! macam sasterawan gitu dowh!)..Sebenarnya "Cakap Kosong" nih tak bagus,yelah cuba hampa lepak dengan kawan-kawan dan kawan hampa cakap nak datang bawak satay siap berjanji lagi haa,tiba-tiba habuk pun tak da...So,harap hampa si pembaca blog faham apa yang Yas nak sampai kan disini.Just! nak hampa berhati-hati dan jangan berharap sangat,kalau betul dan dia jenis yang tak mungkir janji so go for it..

"Cakap Kosong",ingat tuh...Hmpa,yang begelar diri sendiri pun JANGAN CAKAP KOSONG ya sih! enggak baik kok gi tuh.(poyo indon lak) ok,setakat ni saja yang Yas mampu menaip,diharap hampa/korang faham.

I Lead,You Read.